Pannenkoeken met andijvie gevuld                         

4 personen                 

 

4 kant-en-klare pannenkoeken              

½ zakje hazelnoten (Boukje)                       

1 el olie           

1 zak panklare andijvie (400g)

½ pakje room culinair            

150g geraspte belegen kaas               

150g hamblokjes                  

peper en zout                                                               

 

 

Grill voorverwarmen op hoogste stand.  

Noten hakken en in droge koekenpan lichtbruin laten worden.

Op een bord laten afkoelen.  

In wok of grote braadpan olie verhitten.          

Andijvie op hoog vuur in ca 2 min al omscheppend laten slinken.   

Room culinair erdoor roeren en ca 1 min meewarmen.    

Pan van vuur nemen.

Van kaas ca 4 el bewaren, rest door andijvie scheppen.        

Hamblokjes en noten ook door de andijvie scheppen.        

Mengsel op smaak brengen met peper en zout.    

Pannenkoeken op bakplaat uitspreiden.      

Op elke ¼ deel van mengsel scheppen en dichtklappen.   

Rest van kaas erover strooien. 

 

Kaas onder hete grill in ca 3 min laten smelten en kleuren.