Ovenschotel met tortellini en paddestoelen

2 personen

 

250g groene tortellini met kaas                

peper en zout               

250g (kastanje)champignons             

1 blikje gecond.selderie-cremesoep                   

1/8 ltr slagroom            

100g diepvries doperwten                    

50g gerookte belegen Goudse kaas                                                                

 

 

Verwarm de oven voor op 200gr C.          

Kook de tortellini beetgaar vlg aanwijzing op de verpakking.      

Laat de pasta uitlekken.         

Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes.   

Verwarm al roerend, de onverdunde soep met de slagroom.        

Roer de champignons en de erwten erdoor en breng op smaak met p+z.           

Doe de tortellini in een ovenschaal en schep het champignonmengsel erdoor.

Bestrooi het geheel met de kaas.   

Bak de schotel in het midden van de oven in ca 20 min goudbruin.                    

Lekker met een salade.