Pasta met vissaus

4 personen

 

300g tricolore fusilli

25g boter

25g bloem

250 ml melk

1 visbouillontablet

3 tenen knoflook, geschild

1 middelgrote ui, fijngesnipperd

300g (diepvries) kabeljauwfilet, in blokjes

1 bakje roze garnalen (125g)

125 ml slagroom

3 el fijngehakte dille (vers of diepvries)

 

 

In pan met ruim kokend water en wat zout fusilli in 10 – 12 min gaarkoken

In pan met dikke bodem van boter, bloem en melk een roux maken.

Blijven roeren tot de saus mooi glad is.

Bouillontablet boven saus verkruimelen en knoflook erboven uitpersen.

Ui, kabeljauw en garnalen erdoor roeren en saus nog 10 min zachtjes verwarmen tot

de kabeljauw gaar is en uitelkaar valt.

Pasta afgieten en over vier voorverwarmde diepe borden verdelen.

Vissaus erop scheppen.

 

Lekker met broccoli.