Spaghetti–omelet

4 personen

 

250g spaghetti 

1 ui in halve ringen                                                         

75g magere spekblokjes     

1 el kruidige olie voor pizza's                  

6 eieren                       

1 dl garderoom             

peper en zout               

paar takjes verse basilicum            

100g geraspte belegen kaas               

klein potje Ital.tomatensaus met basilicum

100g gepelde garnalen          

 

 

Spaghetti breken, beetgaar koken en laten uitlekken.         

Spekblokjes in grote koekenpan uitbakken.

Dan de uien in bakvet fruiten.   

De olie erbij gieten, spaghetti erbij en 5 min omscheppend bakken.           

Eieren met de room, peper en zout loskloppen.           

Paar basilicumblaadjes fijnknippen en samen met kaas bij eimengsel.       

Eimengsel bij spaghetti schenken, de bovenkant moet glad zijn.          

Omelet in ca 15 min laten garen, af en toe met vork inprikken.  

De tomatensaus verwarmen en de garnalen erdoor roeren.   

De omelet in vieren snijden en op verwarmde borden leggen. 

Royaal tomatensaus erover scheppen en met basilicum garneren.