Romige zuurkoolquiche

 

5 plakjes deeg voor hartige taart

1 zakje zuurkool naturel (520g)

200g casselerrib in dikke plakken

1 blik runderknakworst (400g)

150 ml Blueband Finess voor koken

3 eieren

100g gemalen oude kaas

2 el pittige mosterd

1 lage taarvorm (26 cm)

 

 

Deegplakjes laten ontdooien.

Zuurkool afspoelen en laten uitlekken.

Oven op 200 gC voorverwarmen

Casselerrib in reepjes snijden.

Knakworst afgieten en in stukjes snijden.

Zuurkool met casselerrib en knakworst mengen

BlueBand Finessse met eieren en kaas loskloppen.

Taartvorm met deegplakjes bekleden, mosterd over deegbodem smeren en zuurkool erop leggen.

Eimengsel over zuurkool schenken.

Quiche in het midden van de oven in ca. 35 min gaar en goudbruin bakken.

 

Lekker met een salade van kropsla en mosterd-honing dressing