Bleekselderie-kaas-vruchtensalade                 

4 personen

 

½ blik doperwten        

¼ blik fruitcocktail      

¼ blik schijven ananas

¼ blik perziken 

1 ui                 

1 paprika                     

1 struik bleekselderij                 

2 appels                      

½ el citroensap            

250g belegen Goudse kaas (stuk)   

150g ongezouten gemengde noten           

3 el yoghurt      

3 el slasaus     

 

 

In zeef doperwten laten uitlekken en in kom doen.       

In zeef fruitcocktail ananas en perziken laten uitlekken.         

Ui pellen en heel fijn snipperen.   

Paprika wassen en in kleine stukjes snijden.

Van bleekselderij stronk en blad af, wassen en in kleine stukjes snijden.

Appels schillen en in kleine stukjes, besprenkelen met citroensap.

Kaas in kleine blokjes snijden en noten fijnhakken.       

 

Aan erwten toevoegen: yoghurt, slasaus,ui, paprika, bleekselderij, kaas, appel en noten.

Doorelkaar scheppen.        

Ananas en perziken in stukjes snijden.

Vlak voor gebruik de ananas en perziken door het mengsel scheppen.                    

 

Lekker met stokbrood.