Zalmrolletje gevuld met roerei         

4 personen

 

2 el champignonschijfjes (blik)         

2 eieren                       

1 el melk                     

½ el diepvriesdille                

½ tl kerriepoeder                 

zout en peper               

1 el boter                     

4 dunne plakjes gerookte zalm              

4 slabladeren   

1 citroen                      

 

 

Champignons in stukjes snijden.

In kom eieren losroeren.        

 

Toevoegen: champignons, melk, dille, kerriepoeder, zout en peper ; door elkaar roeren. 

In steelpan boter smelten en eimengsel erin schenken.        

Al roerende zachtjes laten stollen tot glanzende massa.

Laten afkoelen.

           

Plakjes zalm uitspreiden en roerei erover verdelen en oprollen.          

Tot gebruik afgedekt in koelkast leggen.

           

Van citroen 4 plakjes afsnijden.         

Slabladeren wassen en droogslaan. 

     

Op 4 bordjes slablad leggen, zalmrolletje erop leggen en garneren met schijfje citroen.