Commentaren: 3
  • #3

    helma van eijk (maandag, 27 mei 2019 17:27)

    Wat leuk dat je gewoon ook recepten voor restjes vlees van de gourmet op je site hebt staan. Bij gourmet, plaatgrillen en/of bbq heb je altijd te veel vlees omdat je toch keuze wilt houden.
    Weggooien vind ik altijd zonde, maar je vindt heel weinig recepten voor restvlees. En stuit ik opeens op 2 recepten hiervoor op je site. TOP!
    Ik ga ze zeker allebei uitproberen.

  • #2

    Mieke van Zijderveld (zondag, 30 november 2014 13:23)

    Hallo Cas,

    Gisteren ontdekte ik jullie web-site en maakte "Hachee van zuurvlees".
    Aanvankelijk dacht ik: wat moet dat worden, het vlees heel de nacht geweekt in azijn!
    Het zag er zo raar uit....
    Maar na een uurtje of 3 was het vlees zo zacht als boter! Zo mals heb ik het nog nooit geproefd.
    En lekker!
    Mijn complimten!
    Ik heb jullie web-site bij mijn Favorieten gezet.

    met vriendelijke groeten,

    Mieke van Zijderveld

  • #1

    Binka (zondag, 11 maart 2012 17:18)

    goede smaak