Kipfilet met gorgonzolasaus                 

4 personen                 

 

500 gr kipfilet               

1 pakje Maggi Gorgonzolasaus                       

2 gedroogde tomaatjes op olie                  

200 gr tagliatelle                       

peper en zout               

100 gr boter                 

2 eetl fijngehakte basilicum                     

4 toefjes basilicum                                             

 

 

Tomaatjes fijnhakken.       

Tagliatelle in ca 10 min beetgaar koken. 

Kip in 12 plakjes snijden en bestrooien met peper en zout.  

In 50 gr hete boter plakjes in ca 4 min bruin en net gaar bakken.           

Intussen maggi gorgonzolasaus bereiden.         

Kip uit pan nemen en tagliatelle met tomaatjes en basilicum door bakvet roeren.  

Sausvoor de helft over 4 borden verdelen.           

Nestjes tagliatelle in midden van de saus leggen, kipplakjes ertegenaan garneren met rest van de saus en een toefje basilicum.