Jambalaya

4 personen

 

350g kipfilet     

dikke plak gekookte ham (1 cm)

150g chorizo (liefst stukje)    

8 grote garnalen                       

2 paprika's                   

2 uien              

olijfolie             

bakje mix voor jambalaya                    

2 el gesnipperde peterselie                     

1 dl yoghurt      

tomatensalade 

Molkosan van Bioharma         

 

 

Alle vlezen in blokjes snijden.

Ui fijn snipperen en de paprika's in reepjes.        

Olijfolie in een braadpan doen en de kip aanbakken.      

Dan de ui, paprika, chorizo en ham erbij en nog 5 min doorbakken.     

Mix erbij doen en nog even doorsudderen.  

Op smaak maken met peper en zout.  

Gare rijst en de gehakte peterselie erdoor. 

Garnalen erbij en goed doorwarmen.    

Dressing maken van yoghurt, molkosan en olijfolie en op smaak maken. 

Dressing door salade doen.